Oameni buni,

Vreau să vă spun ca unor prieteni că am hotărât să candidez ca deputat în Colegiul 7 pentru brașovenii din cartierele ASTRA și METROM. A fost o decizie grea, pentru că nu am vanități și orgolii de mărire, dar am simțit, după toate câte le-am făcut pe parcusul ultimilor ani, că sunt în stare să vă reprezint cu onestitate și devotament în Parlamentul României.

Sunt un om simplu și muncitor și am reușit în viață prin propriile puteri. Ca fiu de țăran al acestui pământ, am învățat că gândul cel bun și folositor să-l îndrept înspre oameni și sunt încredințat că pot face asta. Așa am fost educat: să cred că cel mai frumos și generos lucru e să-ți iubeşti aproapele, să-i fii de ajutor, să te devotezi pentru el, ca pentru tine însuți.

Ion Dinita - USL - Candidat Camera Deputatilor - Colegiul 7 BrasovSunt un om al faptelor, nu al cuvintelor meșteșugite. Mie îmi place să fac, să construiesc pentru mâine, ca să rămână în urma mea lucruri durabile.
Am făcut destule pentru acest oraș, unde m-am format ca inginer și mă consider, după atâția ani, un brașovean, ca fiecare dintre dumneavoastră.

Nu-mi place să promit, pentru că eu nu cred decât în visurile care se pot îndeplini, dar știu, la fel de bine, că singur nu poți întreprinde nimic. Așa că, am nevoie de sprijinul și încrederea dumneavoastră pentru a reuși, pentru a vă putea face auzită vocea în parlament.
Cartierele ASTRA și METROM, emblematice pentru dezvoltarea economică a orașului, trebuie să-și recapete importanța, mândria și demnitatea făuritorilor industriei brașovene.

Doresc ca împreună cu dumneavoastră să transformăm parcurile industriale Metrom și Uzina 2 în adevărate centre de afaceri, oferindu-le întreprinzătorilor, cu sprijinul Consiliului Local, facilități pentru a dezvolta investiții și a crea locuri de muncă.
Știu că viața e grea, că plătim cu vârf și îndesat pentru întreținere și mă gândesc că trebuie să votăm în parlament ca în buget să fie alocate fonduri pentru subvenționarea gigacaloriei și pentru anveloparea locuințelor, în cote variabile, după venituri, pentru ca traiul să ne fie mai confortabil și mai decent.

Vreau mai mulți bani pentru învățământ și sănătate și nădăjduiesc că niciunul dintre oamenii care au contribuit zeci de ani la sistemul de sănătate și pensii să nu mai fie nevoit să-și aducă medicamentele de acasă.
Știu, sunt multe de înfăptuit, dar trebuie să fim uniți și să vrem același lucru pentru a fi o forță acolo unde se hotărăsc destinele noastre și ale României.

Vă fac o singură promisiune: dacă îmi voi câştiga locul de deputat, după alegeri, voi fi promotorul unui pact între toți aleșii, indiferent de orientare politică, de a fi o singură echipă pentru Brașov.
Nu sunt politician, sunt om de acțiune, dar am un singur crez, cel exprimat de Simion Bărnuțiu la Adunarea de la Blaj din 1848: “ȚINE CU POPORUL CA SĂ NU RĂTĂCEȘTI!

Acestea sunt gândurile mele la început de drum și vă rog să-mi stați alături pentru a înfăptui ceea ce vrem pentru noi și pentru copiii noștri.

Cu sinceră prețuire,
Ion Diniță

Share
reviews