Echipa USL Ion Dinita - Marius Neculoiu Colegiul 7 Astra-Metrom BrasovDragă alegătorule,

Am găsit de cuviință că e nevoie să vă mai adresăm câteva rânduri. Ne-am angajat în competiția electorală din dorința de a rezolva problemele pe care le-am discutat împreună în această lună.

Așa cum ne cunoașteți, suntem oameni ai faptelor și dovada e ceea ce am realizat până acum. Aceasta ne dă dreptul să credem că vă putem reprezenta în Parlamentul României, dar avem nevoie de voința și votul Dumneavoastră în 9 decembrie.

Votați-ne și alegeți U.S.L., singura forță politică în stare să ofere României șansa de a renaște și de a înlocui regimul nedemocratic al lui Traian Băsescu.

Vă rugăm să nu vă lăsați păcăliți de cei care acum vor “să repornească inima României”. Ei sunt cei care au tăiat pensiile, alocațiile și salariile, ei sunt cei care au închis spitale și care au îndatorat țara pe multe generații de acum înainte.

În scurta guvernare de până acum, noi, cei din U.S.L., am îndreptat unele dintre greșelile PDL-iste, în principal, cele legate de salarii, pensii, alocații, sănătate și considerăm că avem datoria morală de a reda demnitatea românilor.

Împreună vom reuși, pentru că suntem o forță care poate face schimbarea în bine a României.

Vor fi unii care vor spune că a merge la vot e pierdere de timp. Nu-i așa, oameni buni! Va fi implicarea fiecăruia dintre noi pentru viitorul țării și al copiilor noștri. Nu avem voie să ratăm momentul! Din patru în patru ani, sunteți cei care hotărăsc destinele. Folosiți-vă acest drept suveran și alegeți oameni în care aveți încredere și ale căror înfăptuiri stau mărturie.

Nu ne este frică să vă cerem votul, pentru că suntem oameni responsabili și vom da mereu seamă de ceea ce am făcut pentru Dumneavoatră. E o răspundere grea, care ne împovărează cu grijile și nevoile tuturor, dar ne onorează cu încredere.

Acordați-ne încredere și alegeți U.S.L.!

Cu aceeiași prețuire,
Ion Diniță
Marius Neculoiu

Share
reviews