Ion Dinita si premierul Victor Ponta - Campanie USL Brasov - 27 noiembrie 2012

“Unitatea USL este foarte importanta, intr-atat incat a devenit o stare de normalitate. In acesta echipa intra si cetatenii, pentru ca programul de guvernare a fost gandit pentru un maine mai bun”, afirma prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta.

“Eu ii rog pe toti locuitorii Brasovului, ai Colegiului 7, in care domnul Dinita candideaza, sa-l sprijine, sa-l voteze, sa voteze Uniunea Social Liberala. Fiecare vot al lor conteaza, mai mult decat niciodata. Avem nevoie de o majoritate puternica si trebuie sa facem foarte multe lucruri importante pentru Romania. Asa incat, ii rog pe toti locuitorii Brasovului, sa fie alaturi de noi” – Victor Ponta, prim-ministru.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin isi declara si el sustinerea fara rezerve, pentru Ion Dinita, mai ales ca cei doi fac echipa la conducerea Partidului Conservator.

“Domnul Diniță în Partidul Conservator este unul dintre cei mai importanți oameni, un om pe care eu mă bazez de fiecare dată atunci când construim mesajele politice, dar mai ales atunci cand vorbim de organizare. Îmi doresc ca cetățenii municipiului Brașov, cetățenii din Colegul 7, Colegiul Astra, să se gândească la faptul că eu îmi doresc un coleg în Parlamentul României, în Camera Deputațiilor, așa cum este domnul Diniță și eu cred că recomandarea mea este evidentă pentru ceea ce poate face bine domnul Diniță, pentru cetățenii din muncipiul Brașov.” – Daniel Constantin, ministrul Agriculturii.

Această susținere trebuie completată cu cea a cetățenilor, pe care o văd de fiecare dată când mă întâlnesc cu ei. Voi întoarce această susținere către locuritorii din Astra, în primul rând, prin susținerea în parlament a unor măsuri, care să facă viața mai bună românilor, afirmă Ion Diniță, candidat USL la Camera Deputațiilor, în colegiul Astra.

Share

Leave a Comment

reviews