Candidatul USL Ion Dinita - Colegiul 7 Astra Brasov - 13 noiembrie 2012

Ion Diniță discuta în fiecare zi cu locuitori ai cartierului Astra. Candidatul USL la Camera Deputaților vrea să schimbe multe în următorii 4 ani. În primul rând vrea să transforme în bine viața concetățenilor lui. Pentru aceasta consideră că numai de la oameni află problemele pe care își ia angajamentul să le rezolve. Dacă și alți parlamentari își vor ține cuvântul, percepția asupra politicienilor se va schimba, consideră Diniță.

Un tânăr: De ce credeți că studenții care termină la facultăți mari nu rămân în România?
Ion Diniță: Pentru ca nu sunt condiții!

Viitorul tinerilor din România este periclitat serios, este și motivul pentru care unii aleg sa plece din țara să muncească acolo unde valoarea le este apreciată. Nu sunt de condamnat acești cetățeni ce au fost dezamagiți de politicieni și de funcționarii statului. Ion Diniță a primit confirmarea că stie bine problemele celor sub 35 de ani.

O doamnă: Poate alocațiile să fie un pic mai mari. Legat de Grupa Zero am înțeles că nu sunt pregătiți.

O mamă: Dacă vă gândiți puțin câți bani primește un copil… cu alocația de 42 de lei, mergeți la piață și vedeți ce puteți cumpăra pentru copil.

Ion Diniță: cei care au fost în Parlament și nu au putut să facă nimic, acum de ce vin să promită? Mergând în colegiu, am întâlnit oameni care spun: ați fost până acum și nu ați făcut nimic! Nu, nu am fost, de aceea am intrat ca să fac ceva. Și sunt convins că oamenii or să capte încredere în politicieni, dacă vom încerca să le redăm demnitatea și să facem ceea ce am promis în campanie.

Diniță afirmă în programul său electoral că va cere în Parlament ca Învățământul să primească mai mulți bani, pentru lefurile profesorilor, dar și ca să fie mai multe scoli și grădinițe. De la veniturile mici pleacă multe probleme, afirma candidatul USL la Camera Deputaților.

Primul capitol din programul electoral al lui Ion Diniță se referă la locurile de muncă. Oamenii au înțeles mesajul și îi cer deja candidatul la Camera Deputaților să se implice în chestiuni punctuale.

O doamnă: Multe lucruri sunt de făcut în Brașov, de exemplu aeroportul! Să-l termine, să avem și noi un aeroport, vor fi locuri de muncă… și turismul, și totul se dezvolta altfel.

Ion Diniță: Este nevoie de o lege unitară în care toate blocurile trebuie anvelopate, cum este blocul din spatele meu, unde o parte și-au anvelopat, o parte nu și-au anvelopat din lipsă de bani. Și noi va trebui să găsim soluțiile de la bugetul național să putem asigura fondurile pentru anvelopare și fiecare să plătească în funcție de veniturile pe care le au și să încercăm la cei cu venituri foarte mici, să fie chiar gratuit anveloparea blocului.

În Colegiul 7 Astra, în care candidează Ion Diniță pentru Camera Deputaților, doctorul Marius Neculoiu, managerul Spitalului Județean, dorește să ajungă senator, și tot din partea USL.

Votați Ion Diniță deputat pentru Colegiul 7 Astra Brașov!

Share

Leave a Comment

reviews