Candidatul USL Ion Dinita - Colegiul 7 Astra Brasov - 14 noiembrie 2012

Candidatul USL la Camera Deputatilor in cartierul Astra, arată o abordare aparte a campaniei sale electorale. Ion Diniță declară că și-a propus să le vorbeasca oamenilor despre ceea ce se poate crea, construi sau cum se poate repara acolo unde este cazul. Și nu este vorba despre blocuri sau case, ci chiar despre viețile românilor.

Vreau sa le scot din minte oamenilor distrugerile din ultimii ani. Că e vorba de locuri de muncă din uzine sau despre liniștea familiilor, cetățenii trebuie sa învete verbul a crea“. Cu acest mesaj s-a dus Ion Diniță, candidatul USL la Camera Deputaților, în Colegiul 7 Astra, în campania sa electorală, în dorește să parcurgă toate străzile cartierului.

Ion Diniță: “Cetățenii au nevoie stingentă și rapidă de acel pasaj pentru cimitire, au nevoie locuri de muncă, locuri la gradinițe și creșe și de apartamente. Pentru ca sunt foarte mulți oameni – în special tineri – care vor să își întemeieze o familie și nu au unde”.

Și termoizolarea blocurilor este o prioritate pentru locuritorii din cartierul Astra, dar și pentru Ion Diniță. Candidatului USL în cartierul Astra i s-au plâns cetățenii că nu au putut beneficia de bani pentru termoizolare, pentru ca aveau alte opțiuni politice. E un mod pagubos de a gândi al unor politicieni.

Ion Diniță: “Din 10 decembrie, după ce vom deveni parlamentari, vom fi parlamentari ai României, nici decum al unui partid sau a unei alianțe. Avem apartenența noastra la USL, noi cerem votul pe programul USL-ului, dar și ceilalți vor fi reprezentați de noi, chiar daca nu ne-au votat”.

Ion Diniță răspunde și atacurilor anonime apărute în zielel acestea la adresa lui. “Cei care mă denigrează, nu își arată identitatea pentru ca sunt din categoria celor care nu au facut nimic constructiv, nu au creat niciodată ceva durabil“.

Votați in 9 decembrie 2012 pe Ion Diniță deputat pentru Colegiul 7 Astra Brașov!

Share

Leave a Comment

reviews