Campanie USL Ion Dinita - Brasov - 9 noiembrie 2012

Dupa o saptamana de la prima invitatie la emisiunea Dialog Integral, candidatul USL Ion DInita pentru Camera Deputatilor, Colegiul 7 (ASTRA) Brasov, vorbeste despre campania electorala si viitorul tarii cu o guvernare USL. Emisiunea este produsa de Antena 1 Braşov, realizatorul fiind Felicia Popa.


Dialog Integral 16 noiemebrie 2012

Felicia Popa: Oameni buni, să vă fie ziua bună și viața așa cum o meritați. Suntem îndatorați, suntem săraci, suntem disprețuiți, mai ales ignorați. Și parcă a început să ne placă! E vremea să schimbăm ceva, măcar pentru cei care vin după noi. Noi suntem tăbăciți deja și asta o merităm o parte dintre noi. E campanie electorală și zicem că ne dorim o Românie puternică. Vom vedea ce vom face dincolo de data de 9 decembrie. Invitatul de astăzi este domnul Ion Diniță, candidatul USL în colegiul 7 Astra Brașov. Și nu mai trebuie să adaug, că este președintele Partidului Conservator, filiala Brașov. Vă mulțumesc că ați acceptat invitația mea.

O Românie puternică… se mai poate?

Ion Diniță: Nu! Dar se poate ca după 10 decembrie să reconstruim o Românie puternică, să încercăm să aducem demnitatea fiecărui om, începând cu cei de varsta a treia, pensionari, cei care sunt în activitate, șomerii, inclusiv copii cei mici care sunt viitorul nostru, societatea de mâine, care trebuie să ne plăteasca inclusiv nouă pensiile. Și trebuie să avem grijă de ei astăzi, ca ei mâine să aibe grijă de noi, să ne întoarcă acest “serviciu” făcut. De facpt este de datoria noastră să avem grijă de viitoarea generație și de ce să n-o spunem, că avem nevoie să ne împrospătăm societatea. Așa și cum în politică, avem nevoie să reîmprospătăm, să scoatem tot ce n-a fost bun până acum, să încercăm să aducem oameni noi, care n-au făcut politică până acum sau care au realizat ceva în viață și nicidecum cei care au stat câteva mandate și n-au facut nimic și-acum cer din nou votul.
Eu am anumite principii și după părerea mea, cel care n-a fost în stare să facă pentru el, nu este în stare să facă nici pentru semenii lui. Cel care n-a fost în stare să facă 4 ani, credeți că va fi în stare în următorii 4? Probabil în următorii 20! Dar societate are răbdare 20 de ani ca un parlamentar să încerce să facă ceva pentru societate? Deci a încercat, n-a putut, cu tot respectul, să se retragă elegant, astfel încât să nu facă, cum zicea și bunicul meu de la țară, să nu facă degeaba umbră pământului. Pentru că e păcat, ocupă un scaun în parlament, poate să doarmă și acasă mai bine și să lase pe cei care au ceva de făcut pentru țara aceasta, pentru că avem într-adevăr de o Românie puternică, avem nevoie într-adevăr de o generație nouă, avem nevoie de pensionari pe care care să îi vedem veseli pe stradă…

Share

Leave a Comment

reviews