sarbatori_fericite_2012

Dragi brasoveni și dragi prieteni,

Acum, cand ne aflam in mijlocul sarbatorilor de iarna, vreau sa va urez tuturor un Craciun Fericit si Sarbatori Fericite si pline de bucurii, alaturi de familie si toti cei dragi dumneavoastra.

Craciunul si Anul Nou sunt sarbatori care cel mai bine se petrec in familie. Asa cum tot in familie se duce greul vietii din Romania. In familie ne bucuram de reusite; in familie, ne consolam dupa esecuri; in familie radem si tot in familie devenim mai puternici si mai pregatiti pentru incercarile la care vom fi supusi in viitor.

Acum suntem cu totii in marea familie breasoveana, si pentru ca m-ati primit in mijlocul vostru pe 9 decembrie va multumesc. Stiu cat de greu a fost 2012 si stiu cat de grei au fost anii care au trecut. La fel de bine stiu insa ca cei mai buni ani ai nostri sunt in fata noastra. 2013 imi doresc sa fie un an in care marea noastra familie din Brasov sa inceapa sa vada cum norii se risipesc.

Va doresc sanatate, noroc, fericiri si impliniri si fie ca bunul Dumnezeu sa ne dea tuturor forta si gandul cel bun! Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti!

Craciun Fericit! La multi ani!

Ion Dinita
Deputat cartierul Astra Brasov

Share

Leave a Comment

reviews